سید محمدخاتمی: برای کل ایران و سرنوشت تک تک افراد مملکت نگرانم:« محدود کردن افراط گری‌ها و تفریط گری‌ها مشکل را حل و جامعه را آرام خواهد کرد»، نسبت به عواقب عدم پذیرش بحران در جامعه هشدار داد و نيز هرگونه حرکت ساختارشکنانه را محکوم و مطرود دانست.ادامه مطلب ...

بیانیه شماره ۱۷ میرحسین موسوی درباره وقایع عاشورا و روزهای پس از آن: فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد . سخنان روز چهارشنبه میدان انقلاب و قبل از آن نماز جمعه هفته پیش دانشگاه که توسط چهره های منتسب به نظام ایراد گردید، ادامه مطلب ...
بیست و دوم بهمن ، روز فریاد سبز آزادی: امسال در 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی تجربه می‌کنیم که جمهوری اسلامی پس از 31 سال در بدترین روزهای خود قرار دارد و دولت کودتایی حاکم، روز به روز بیش از پیش انقلاب بزرگ ملت ایران را به سمت قهقهرا می‌برد و هویت خشن و خون ریز ضد اسلامی خود هر روز بیشتر و بیشتر نمایان می سازد ادامه مطلب ...
مهدی کروبی در نامه ای به مردم ایران راهکارهای خروج از بحران فعلی را در پنج بند مطرح نمود: «انحرافی که از انقلاب ایران صورت گرفته باید اصلاح شود. انقلاب را بی شک صاحبان قدرت منحرف کرده اند و نمی توان بار این انحراف را بر دوش مردم گذاشت. اصلاح این انحراف نیز تنها در گرو اجرای قانون اساسی است. ادامه مطلب ...
No Filter Address: http://0nline.aras-web.tk



ایران در رسانه های جهان: «حکومتی مبهوت از زنده ها و ترسان از مرده ها»

ایران از ديد رسانه های جهاني:
«حکومتی مبهوت از زنده ها و ترسان از مرده ها!»


. ادامه راه سبز به نقل از جرس: بعد از تهدیدات و اهانت های صورت گرفته به رهبران جنبش سبز و مردم آزادیخواه ایران در جریان برگزاری تجمع بخشنامه ای-دستوری حکومت سرکوب و همچنین سخنان برخی مقامات حامی دولت کودتا مبنی بر «هشدار به معترضان» و «تحت تعقیب بودن رهبران اصلاحات»، رسانه های خبری جهان در حالیکه آخرین ساعات سال 2009 را سپری می كردند، به مطالب فوق و وقایع ایران نیز نگاهی ویژه داشتند.

موج جدید بازداشت های گسترده پس از سرکوب مردم در عاشورای خونین، سخنان دادستان کل کشور، اظهارات سخنران تریبون دولتی روز چهارشنبه، تهدیدات فرماندهان یگان های سرکوب و برخی وکلای مجلس هشتم مبنی بر «لزوم تعقیب و دستگیری و مجازات رهبران جنبش» و زمزمه «صدور احکام اعدام برای برخی از بازداشت شدگان»، استقبال از رادیکالیسم و توسل به خشونت عریان توسط حکومت را بیش از پیش نمایان ساخته است.

به تمام موارد فوق باید شایعه سازی خبرگزاری ها و رسانه های مرتزق از پول بیت المال مبنی بر «فرار رهبران جنبش به شمال کشور» و خبرسازی و دروغ پردازی مکرر آنها پیرامون عملکرد معترضین و همچنین شهدا، مصدومین و دستگیرشدگان جنبش نیز اشاره نمود.

آنچه رسانه های جهان و بویژه بریتانیا به آن اشاره داشتند، انتشار خبر "نقش داشتن سپاه پاسداران در ربایش 5 تبعه انگلیسی در عراق در سال 2007" و همچنین جو نظامی حاکم بر شهر تهران و استقرار نیروهای نظامی، انتظامی و شبه نظامی در برخی نقاط شهر و درگیری های پراکنده با مردمی بود که "از 7 ماه قبل تا کنون، از اعتراض و حق خواهی دست نکشیده اند."

عدم تحمل مقامات حکومت در برابر حرکات اعتراضی

در پی اظهارات برخی مقامات نظامی و قضائی حامی دولت کودتا مبنی بر «اتمام صبر و تحمل حکومت در برابر معترضین» و «برخورد قریب الوقوع با رهبران جنبش»، امروز رسانه هایی چون BBC،China View ، Business Week، MSNBC، DEMOCRACY NOW، ABC NEWS، AP، رویترز، واشنگتن پست، الجزیره، فرانسه، CNN و تایمز، ضمن اشاره به مطالب فوق خاطرنشان کردند که حکومت ایران با اینگونه تهدیدات و همچنین راه اندازی تظاهراتی دولتی، برای ورود به فاز جدیدی از خشونت، در حال علامت فرستادن و تهدید کردن است.

ادامه واکنش ها نسبت به خشونت های اخیر

پایگاه GLOBAL NETWORK از "ابراز همدردی و همبستگی تعدادی از اعضای پارلمان بریتانیا با معترضین ایرانی" خبر داد و همزمان تایمز، ایندیپندنت و رویترز، با تحلیل شایعه منتشره پیرامون «خروج و فرار رهبران جنبش»، تکذبیه جنبش سبز را نیز منتشر کرده و مورد تحلیل و بررسی قرار دادند و از کذب بودن ادعای رسانه رسمی دولت خبردادند. رویترز همچنین به جو پلیسی امروز تهران و درگیری های پراکنده مردم با یگان ویژه پاسداران اشاره کرد و از پرتاب گاز اشک آور در برخی میادین تهران خبر داد. آسوشیتدپرس، الجزیره، صدای آمریکا، دویچه وله و خبرگزاری CNN نیز به این مطلب اشاره کرده و فایننشیال تایمز چاپ لندن، خاطرنشان کرد "شرایط پلیسی به گونه ای است که یک معترض ایرانی قبل از هر راهپیمایی خود را برای مرگ آماده می کند."

خبر جنجالی روزنامه گاردین در آخرین روز سال

روزنامه گاردین چاپ لندن، امروز پنجشنبه در گزارشی جنجالی با تیتر «دخالت حکومت ایران چیز تازه ای نیست»، از نقش واحد برون مرزی سپاه پاسداران (نیروی قدس) در ربوده شدن پنج تبعه بریتانیایی در عراق در سال 2007 خبر داد و خاطرنشان کرد "سپاه قدس طراح ربودن پنج نفری است که در بغداد ربوده شده و مدتی در مراکز آن نیرو در داخل خاک ایران نگهداری شدند." چهار تن از آنها در اسارت کشته شده و یک نفر از آنها دیروز آزاد شد. SYDNEY MORNING HERALD، ایندیپندنت، صدای آمریکا و تایمز نیز به این مسئله به نحو گسترده ای اشاره کردند. البته روزنامه ایندیپندنت در گزارشی دیگر پیرامون این ماجرا خاطرنشان ساخت "این آدم ربایی توسط سپاه پاسداران، با هدف مبادله گروگان ها با شورشیان مورد حمایت ایران از زندان های نیروهای ائتلاف صورت گرفته بود." روزنامه دیگر انگلیسی یعنی دیلی تلگراف نیز خاطرنشان کرد "جهت پرسش از مقامات جمهوری اسلامی پیرامون این گزارش به سفارت ایران در لندن مراجعه کردیم ولی کارمندان سفارت از هر گونه سخن یا اظهار نظری خودداری ورزیدند".

تداوم جنبش اعتراضی مردم ایران

و سرانجام اینکه فاینانشیال تایمز چاپ لندن با تیتر "اعتراضات ایران به قیامی آشکار تبدیل می شود"، به تداوم و گسترش جنبش در ایران پس از درگذشت آیت الله العظمی منتظری اشاره کرده و ضمن بیان اینکه دو مشخصه جنبش مردم ایران "مقاومت و تدوام" می باشد، خاطرنشان ساخته است "اینک آشکار شده که حکومت ایران چیزی بیش از برگ انجیر برای پوشش یک دیکتاتوری نظامی در حال رشد نمی باشد." و تایمز نیز در گزارشی مفصل و با تیتر "حکومتی بهت زده از زندگان و ترسان از مردگان"، به تدفین خواهرزاده مهندس موسوی و شهدای اخیر در تدابیر شدید امنیتی اشاره کرده و متذکر شد"حکومت آشوب زده ای که جهت تقویت روحیه حامیان خود سعی داشت تظاهراتی را در چند شهر ایران صحنه گردانی کند"، نه تنها از ادامه اعتراضات آزادیخواهانه جامعه مبهوت مانده، بلکه از برگزاری مراسم تدفین جانباختگان اعتراضات نیز، بیمناک است.

0 نظرات :: ایران در رسانه های جهان: «حکومتی مبهوت از زنده ها و ترسان از مرده ها»